Prima pagină » Servicii » STOMATOLOGIA PEDIATRICA (PEDODONȚIE)

STOMATOLOGIA PEDIATRICA (PEDODONȚIE)

Stomatologia pediatrica numită și pedodonție se ocupă cu prevenirea și tratarea afecțiunior dinților de lapte și a dinților permanenți tineri. Pedodontia este o ramura speciala a stomatologiei pe de-o parte datorita particularitatilor dintilor de lapte si a dintilor definitivi tineri iar pe de alta parta datorita abilitatilor deosebite de care medicii stomatologi trebuie sa dea dovada in tratarea, comunicarea si relationarea cu copilasii.

Stomatologii noștri special instruiți pentru copii iau în considerare nevoile lor speciale și oferă un mediu orientat spre copil. Folosim cele mai noi tehnologii și cercetări pentru a adapta individual tratamentul pentru copii mici, copii și adolescenți.

Tratamente  stomatologice pediatrice

Medicii noștrii stomatologi sunt foarte pregătiți în tratamentul copiilor și mulți dintre ei sunt ei înșiși părinți. Specialiștii noștri vă îngrijesc copilul cu sensibilitate și grijă. Oferim o atmosferă de încredere pentru copii și adolescenți.

Aftele

Aftele sunt mici, dureroase și comune la copii. Ele ard și pot îngreuna mâncarea. Stomatologii noștri vor fi bucuroși să sfătuiască și să trateze rănile, astfel încât copilul dumneavoastră să nu aibă durere.

Carii Copii

Chiar și copiii mici pot dezvolta carii. Acestea trebuie tratate la timp pentru a preveni deteriorarea ulterioară. Nu este ușor de observat deteriorarea dinților la copii, de aceea se recomandă vizitele anuale la dentist.

Slefuirea dintilor la copii mici

Scrâșnirea dinților este destul de comună în rândul copiilor mici și copiilor. Acest obicei poate începe adesea în timpul dentiției și poate fi un semn de stres în rândul copiilor mai mari.

Dentist de urgență Copii

Dacă copilul dumneavoastră a avut un accident sau s-a plâns de durere acută, poate fi necesar să vizitați urgent medicul dentist. Clinicile noastre au un mediu prietenos cu copiii și oferim cea mai bună îngrijire.

Respirația urât mirositoare Copii

Există mai multe cauze pentru respirația urât mirositoare (halitoză) în rândul copiilor. Igiena orală deficitară este una dintre ele. Consultați-vă cu medicul dentist pentru mai multe informații.

Medic ortodont pentru copii

Părinții ar trebui să-și ducă copiii la o vizită la ortodont în jurul vârstei de 8-9 ani. Consultația va ajuta la identificarea dacă copilul are o mușcătură încrucișată sau o mușcătură inferioară. Măsurile corective pot fi luate prompt.

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065
WWW.MADIDENTCLINIC.RO
Programări: 0751802065;
Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!