Prima pagină » Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

Respirația urât mirositoare este un semn al unei probleme dentare?

Întrebări frecvente – Da, este probabil. Numită și halenă, poate dezvălui o periere slabă a dinților. Cu toate acestea, poate fi legată și de boala parodontală, de exemplu o bacterie care slăbește țesuturile care țin dinții pe loc. Acest lucru poate merge până la slăbirea dinților. Prin urmare, este recomandat să consultați un medic stomatolog pentru a primi îngrijirile necesare.

Întrebări frecvente

Amplasarea unui implant dentar este dureroasă?

Nu. Un implant dentar este plasat sub anestezie generală, deci nu veți simți nimic. După ce efectele anesteziei au trecut, este posibil să apară dureri ușoare, cum ar fi etanșeitatea. Dar, această stare nu ar trebui să dureze mult. Și, în orice caz, după intervenție, medicul stomatolog vă prescrie analgezice pentru a lua în caz de durere.

Întrebări frecvente – Ar trebui să avem o radiografie pentru fiecare vizită la dentist?

Nu este impus, cu excepția cazurilor în care îngrijirea necesită o radiografie ca înainte de plasarea unui implant dentar. La pacienții cu o sănătate orală bună, radiografia dentară panoramică trebuie efectuată la fiecare cinci ani și radiografiile la fiecare doi ani.

Există pericole legate de radiațiile de la radiografii?

Nu este periculos. În viața ta de zi cu zi, radiațiile sunt prezente în starea sa naturală, de exemplu, în razele soarelui. O jumătate de zi petrecută la soare este echivalentă cu o radiografie.

Care este diferența dintre un implant dentar și o coroană?

Un implant dentar este un șurub de titan introdus în osul maxilarului dvs. care constituie o rădăcină artificială. Dentistul va atașa apoi coroana dentară la implant. Combinația dintre cele două face posibilă corectarea absenței dinților. O coroană dentară poate fi plasată pe un implant ca pe un dinte natural.

Pot restabili alinierea dinților mei la vârsta adultă?

Da, dacă ortodonția este larg întâlnita în rândul celor mai tineri, este posibil să așezați și un aparat ortodontic la un adult. Tratamentul este identic, la fel și eficacitatea acestuia. Pe de altă parte, creșterea adulților fiind terminată, tratamentul poate fi mai lung.

Întrebări frecvente – Amplasarea unui aparat ortodontic este dureroasă?

Nu, plasarea oricărui aparat ortodontic nu este dureroasă. Cu toate acestea, timp de câteva zile după instalarea dispozitivului, este posibil să aveți o sensibilitate crescută în dinți și obraji. Prin urmare, vi se vor prescrie calmante.

Cat costa un implant? Ce preț are un implant?

Pentru a afla costurile exacte, în cazul dumneavoastră, generate de inserția implanturilor dentare, vă rugăm să va programați pentru o consultație. Trebuie evaluata complexitatea intervențiilor chirurgicale care duc la refacerea patului osos receptor și ulterior la osteointegrare.

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065
WWW.MADIDENTCLINIC.RO
Programări: 0751802065;
Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!