Prima pagină » Cazuri Clinica Stomatologica Madidentclinic Alba Iulia » Restaurarea funcției masticatorii și estetice

Restaurarea funcției masticatorii și estetice

Pacient in vârsta de 61 de ani se prezintă in clinica noastră dorindu-si o schimbare majora a funcției masticatorii si estetice. Am început o analiza complexa incluzând CBCT, parodontograma, pacientul fiind si cu o parodontita cronica avansata si determinându-ne sa cântărim bine in alegerea dinților care vor rămâne si care nu , ca suport pentru restaurarea finala.
Tratamentul a fost complex incluzând:
– extracții dentare ale dinților cu mobilitate marcata.
– stabilizarea parodontala a dinților restanți ce include PCR-Polymerase chain reaction- o analiza a ADN-ului bacterian pentru a putea aplica o terapie țintita in controlul bolii parodontale si SRP-scaling si root planing… chiuretajul sub-gingival si planarea suprafețelor radiculare.
– RTG- regenerare tisulara ghidata (reconstrucția osului maxilar nefiind suficient ca volum si calitate pentru inserarea implantelor in prima etapa)
– inserarea a 9 implante dentare in zonele terminale bimaxilare
– restaurarea mixta metalo-ceramica cu suport implantar in zonele laterale bimaxilare si cu sprijin dentar in zona frontala.
Un caz complex, dar cu rezultate remarcabile. Vrem sa subliniem ca răbdarea si conștiinciozitatea pacientului a fost esențiala pentru reușita tratamentului si ca pentru echipa medicala e foarte important ca pacientul sa înțeleagă si sa-si asume dificultatea si durata de execuție a unui tratament de o asemenea complexitate. Totul pentru ca in final, sa zâmbim împreuna!!!

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Programări Alba iulia: ( Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 ) ; Abrud: 0757809220
WWW.MADIDENTCLINIC.RO
Zâmbim împreună!   Echipa Madident!