Prima pagină » Cazuri Clinica Stomatologica Madidentclinic Alba Iulia » Restaurarea funcției masticatorii și estetice

Restaurarea funcției masticatorii și estetice

Pacient în vârsta de 61 de ani se prezintă în clinica noastră dorindu-și o schimbare majora a funcției masticatorii și estetice. Am început o analiza complexa incluzând CBCT, parodontograma, pacientul fiind și cu o parodontita cronica avansata și determinându-ne sa cântărim bine în alegerea dinților care vor rămâne și care nu , ca suport pentru restaurarea finala.
Tratamentul a fost complex incluzând:
– extracții dentare ale dinților cu mobilitate marcata.
– stabilizarea parodontala a dinților restanți ce include PCR-Polymerase chain reaction- o analiza a ADN-ului bacterian pentru a putea aplica o terapie țintita in controlul bolii parodontale și SRP-scaling si root planing… chiuretajul sub-gingival si planarea suprafețelor radiculare.
– RTG- regenerare tisulara ghidata (reconstrucția osului maxilar nefiind suficient ca volum și calitate pentru inserarea implantelor în prima etapa)
– inserarea a 9 implante dentare în zonele terminale bimaxilare
– restaurarea mixta metalo-ceramica cu suport implantar în zonele laterale bimaxilare și cu sprijin dentar în zona frontala.
Un caz complex, dar cu rezultate remarcabile. Vrem sa subliniem ca răbdarea și conștiinciozitatea pacientului a fost esențiala pentru reușita tratamentului și ca pentru echipa medicala e foarte important ca pacientul sa înțeleagă și sa-și asume dificultatea și durata de execuție a unui tratament de o asemenea complexitate. Totul pentru ca în final, sa zâmbim împreuna!!!

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065
WWW.MADIDENTCLINIC.RO
Programări: 0751802065;
Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!