Prima pagină » Cine suntem?

Cine suntem?

Arta, stiinta, dragostea de oameni si pasiunea pentru frumos ne a unit in ceea ce noi credem ca este familia noastra, Clinica Stomatologica Madident Clinic Alba Iulia!
Am inceput acum cativa ani visand, apoi am actionat. Din actiune s-a nascut o viziune, o viziune ce implica conceptul de echipa.
Echipa pentru noi inseamna o continua munca interdisciplinara intre medici specialisti, asistente, tehnicieni, radiologi si nu in ultimul rand, pacienti.


Obiectivul nostru este ZAMBETUL tuturor celor care compun aceasta echipa, incepand cu pacientul multumit care va face ca visul nostru sa devina realitate. Avem o viziune, avem un obiectiv si ce mai ramane sa ne defineasca sunt valorile, valori pe care le am asimilat din relatia noastra cu pacientii si colaboratorii.

Clinica Stomatologica Alba Iulia are o viziune, avem un obiectiv si ce mai ramane sa ne defineasca sunt valorile, valori pe care le am asimilat din relatia noastra cu pacientii si colaboratorii.

Madident Clinic înseamnă PASIUNE, EMPATIE și PROMPTITUDINE.


Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065
WWW.MADIDENTCLINIC.RO
Programări: 0751802065;
Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!