Prima pagină » Dentist » Reguli esențiale după implantul dentar: Ce trebuie să știi

Reguli esențiale după implantul dentar: Ce trebuie să știi

Reguli după implant dentar

Tot mai mulți români aleg să apeleze la implanturi dentare pentru a-și rezolva problemele dentare. Este crucial ca acești pacienți să fie conștienți de importanța respectării unor reguli stricte pentru a permite integrarea corectă a implantului în os. Descoperă care sunt interdicțiile pe care un pacient care a suferit o intervenție de implant dentar trebuie să le respecte în primele ore și săptămâni după operație.

Reguli după implant dentar

Imediat după intervenție, este esențial să NU iei aspirină pentru a preveni hemoragiile. Efortul fizic intens este interzis în primele 72 de ore, iar consumul de țigări trebuie evitat cel puțin timp de 3 zile. Alimentele solide trebuie excluse din dietă în primele 8-12 săptămâni, iar dușul bucal nu trebuie utilizat în primele 3 săptămâni. De asemenea, trebuie să eviți consumul de cafea, ceai negru, alcool și lactate în primele zile după intervenție.

Reguli după implant dentar

În primele 24 de ore, clătirea gurii trebuie efectuată ușor, iar zona operației trebuie curățată cu o periuță foarte moale în primele 6 zile. Utilizarea paiului pentru lichide este interzisă pentru a preveni sângerările. Este important să eviți consumul excesiv de medicamente fără a lua un pansament gastric și să soliciți medicului tău să îți prescrie un astfel de tratament.

Dacă căutați medici profesioniști care pun sănătatea pacientului pe primul loc, sunteți în locul potrivit

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.

Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065

Zâmbim împreună! 😁 Echipa Madident!

Programări: 0751802065

WWW.MADIDENTCLINIC.RO