Prima pagină » Servicii Clinica Stomatologica Madidentclinic Alba Iulia » Implanturi dentare Cost beneficii și sănătate orală

Implanturi dentare Cost beneficii și sănătate orală

Implanturile dentare reprezintă soluția ideală pentru înlocuirea unui dinte lipsă sau refacerea completă a danturii. Descoperă în articolul de mai jos informații despre costurile implicate, beneficiile acestora și importanța lor pentru sănătatea orală.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt înlocuitori pentru rădăcinile naturale ale dinților, realizate dintr-un material biocompatibil cu organismul uman. Acestea oferă atât funcționalitate, cât și estetică, fiind similare dinților naturali.

Implanturile dentare reprezintă o soluție sigură, rapidă și nedureroasă pentru restabilirea sănătății orale. Acestea sunt recomandate persoanelor care doresc să-și refacă dantura completă sau să înlocuiască un singur dinte lipsă. Implanturile dentare oferă o alternativă durabilă și estetică protezelor mobile și sunt potrivite și pentru persoanele cu afecțiuni orale severe.

Implanturi dentare Cost beneficii și sănătate orală

Implanturi dentare Cost beneficii și sănătate orală

Tratamentele moderne cu implanturi dentare

Stomatologia modernă ne oferă opțiuni avansate pentru refacerea danturii și recâștigarea încrederii în sine. Sistemele de implanturi dentare fixe, cum ar fi DSI Premium, permit pacienților să aibă dinți fixați în doar 24 de ore. Aceasta înseamnă că pot reveni rapid la activitățile zilnice și se pot bucura de un zâmbet frumos și funcțional.

Beneficiile implanturilor dentare

Consultul specialistului și costul implanturilor dentare

Pentru a beneficia de implanturi dentare, este necesară consultarea unui medic specialist. Aceasta implică un plan de tratament personalizat și analize suplimentare pentru a asigura succesul intervenției. Costul unui implant dentar variază în funcție de tipul de implant și coroană dentară recomandate de medic. În cadrul Clinica Stomatologică Madident Alba Iulia, prețul unui implant dentar începe de la 2000 lei, iar costurile suplimentare pot apărea în cazul intervențiilor adiționale sau refacerii osoase.

Importanța sănătății orale

O dantură sănătoasă este esențială pentru o bună stare de sănătate generală. Afecțiunile orale netratate pot afecta întregul organism. Prin prevenție, igienă orală corectă și vizite regulate la stomatolog, putem minimiza riscul de apariție a problemelor dentare și susține sănătatea noastră globală.

Investește în sănătatea ta orală!

Descoperă beneficiile implanturilor dentare și alege să ai o dantură sănătoasă și un zâmbet de invidiat. Încredințează-te Clinicii Stomatologice Madident Alba Iulia pentru servicii de calitate și tratamente personalizate.

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.

Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065

Zâmbim împreună! 😁 Echipa Madident!

Programări: 0751802065

WWW.MADIDENTCLINIC.RO