Prima pagină » Cazuri Clinica Stomatologica Madidentclinic Alba Iulia » Edentație maxilară totală

Edentație maxilară totală

Pacienta C.I se prezintă în clinica noastră, cu edentație totală maxilară și mandibulară protezată cu proteză totală acrilica maxilar și supraproteza pe 2 implanturi mandibular. Datorita faptului că a pierdut un implant mandibular ia decizia sa se prezinte în clinica, pentru a vedea dacă există vreo soluție pentru a putea schimba protezele mobilizabile in lucrări fixe. In urma anamnezei și consultării datelor paraclinice, echipa noastră decide împreună cu pacienta următoarele:

-inserarea 4 implanturi maxilare și reconstrucție osoasa aferentă ceruta de resorbția accentuată maxilara.

-inserarea a 5 implanturi mandibulare

-protezare provizorie imediata (48h)

-protezare definitiva cu lucrări fixe înșurubate după 6 luni postoperator

Cazul este unul în care nu pot sa nu fiu cuprins de emoție, mai ales că este vorba de MAMA. In stomatologie că și în orice specialitate medicala, documentarea științifică este imperativ necesară dar bagajul emoțional al relației medic-pacient nu poate fi trecut cu vederea. Deși am avut emoții, s-au dovedit a fi constructive iar rezultatul se poate observa: o mama, un pacient fericit.

Mulțumim echipei interdisciplinare care a lucrat la acest caz. Mulțumesc lui Răzvan și Florin, tehnicienii care s-au implicat cu profesionalism. Și nu în ultimul rând mulțumesc pacientului, mamei pentru încrederea și răbdarea acordată de a lungul întregii mele vieții și în particular, in acest caz în care mi-a fost pacienta.

Edentație maxilară totală

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065

Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!

Programări: 0751802065;

WWW.MADIDENTCLINIC.RO