Prima pagină » Dentist » Dinții suprapuși

Dinții suprapuși

Dinții suprapuși sunt dinți care se află într-o poziție în care se suprapun peste alți dinți. Acest lucru poate fi cauzat de o varietate de factori, inclusiv o dimensiune sau un număr insuficient de dinți, o aliniere necorespunzătoare a dinților sau o pierdere a dinților. Dinții suprapuși pot avea un impact negativ asupra sănătății dentare, putând duce la probleme precum carii dentare, inflamație gingivală și probleme cu mușcătura.

Pentru a trata dinții suprapuși, este important să consultați un dentist sau un ortodont pentru a determina cea mai bună opțiune de tratament pentru situația dvs. Unele opțiuni de tratament pot include purtarea unui aparat dentar pentru a corecta alinierea dinților sau extracția dinților pentru a face loc altor dinți să crească corect.

Este important să tratați dinții suprapuși cât mai curând posibil pentru a preveni probleme mai grave de sănătate dentară în viitor. De asemenea, o igienă orală bună, inclusiv periajul regulat și utilizarea aței dentare, poate ajuta la prevenirea apariției dinților suprapuși sau a altor probleme dentare.

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.

Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065

Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!

Programări: 0751802065

WWW.MADIDENTCLINIC.RO