Prima pagină » Chirurgie orală » Beneficiile implantului dentar PREMIUM DSI: descoperă cum îți poți recăpăta zâmbetul sănătos

Beneficiile implantului dentar PREMIUM DSI: descoperă cum îți poți recăpăta zâmbetul sănătos

Descoperă beneficiile implantului dentar și posibilitatea de a-ți refăcea dantura completă cu ajutorul sistemului de implanturi PREMIUM DSI, subiect tot mai discutat în domeniul stomatologiei. Tehnologia și tehnicile avansate utilizate în prezent de medicii stomatologi au contribuit la dezvoltarea acestor implanturi, oferind o gamă largă de avantaje pentru un tratament stomatologic de înaltă calitate, siguranță și încredere în sine. Pentru a face cea mai bună alegere și a te bucura pe deplin de beneficiile implantului dentar corect inserat, este esențial să cunoști toate aspectele încă de la început. Află din articolul următor cum îți poate îmbunătăți sănătatea și aspectul danturii.

Beneficiile implantului dentar: ce este și cine poate beneficia?


În primul rând, este crucial să înțelegi conceptul de implant dentar și să determini dacă ai nevoie de acest tip de tratament stomatologic. Un implant dentar reprezintă un șurub care înlocuiește rădăcina naturală a unui dinte deteriorat iremediabil. Această nouă rădăcină este inserată în os, permițând ulterior atașarea unei coroane dentare care înlocuiește aspectul și funcționalitatea dintelui original. Există mai multe tipuri de implanturi dentare recomandate de medicii specialiști, în funcție de necesitățile fiecărui pacient.

Dacă te întrebi dacă ai nevoie de un implant dentar, iată câteva situații comune în care acesta este recomandat. Implantul dentar este soluția ideală pentru înlocuirea unui dinte pierdut sau iremediabil deteriorat, asigurându-ți o dantură completă și sănătoasă. Spre deosebire de punțile dentare clasice, implantul dentar nu afectează dinții vecini. De asemenea, implanturile dentare sunt soluții optime pentru cei care au nevoie de o refacere totală a danturii. În clinica noastră, poți beneficia de procedura fast&fixed, care presupune extragerea dinților naturali iremediabil deteriorați și înlocuirea lor cu implanturi dentare. În cazul în care osul maxilar sau mandibular nu are suficient volum, există opțiuni precum adiția osoasă, realizată în aceeași intervenție chirurgicală, pentru a-ți oferi mai mult confort și o dantură nouă în doar 24 de ore.

Beneficiile implantului

Beneficiile implantului dentar

Implanturile dentare sunt o opțiune excelentă pentru înlocuirea unui dinte lipsă, oferind numeroase beneficii și restabilind sănătatea și aspectul estetic al danturii. Indiferent de problema cu care te confrunți, implanturile dentare pot asigura o gamă completă de avantaje. Acestea nu doar protejează dinții sănătoși, ci permit și redobândirea dinților permanenți. La Clinica Stomatologică Madident Alba Iulia, intervenția chirurgicală pentru inserarea implanturilor dentare se efectuează în condiții de siguranță, cu ajutorul sedării conștiente și monitorizării constante din partea medicului anestezist. Indiferent dacă ai nevoie de înlocuirea unui singur dinte sau de refacerea întregii danturi, vei beneficia de confort și siguranță.

Un alt beneficiu important al implanturilor dentare este posibilitatea de a redobândi dinții permanenți, ceea ce îți permite să mănânci cu încredere orice dorești și să zâmbești fără restricții. De exemplu, sistemul de implanturi dentare Premium DSI oferă posibilitatea de a avea o dantură complet funcțională în doar 24 de ore.

Pentru a te asigura că un implant dentar este inserat corect, este esențial să alegi o echipă medicală bine pregătită și cu experiență. Discuțiile cu întreaga echipă și răspunsurile la întrebările tale sunt fundamentale pentru a avea încredere în medicii cu care colaborezi. În anumite cazuri, inserarea unui implant dentar poate necesita adiție osoasă, iar în astfel de situații, este crucial să te asiguri că echipa medicală aleasă poate oferi această procedură. Respectarea cu strictețe a indicațiilor și sfaturilor medicilor, precum și efectuarea regulată a controalelor stomatologice sunt esențiale pentru a te bucura de un implant dentar corect inserat și de tratamentul stomatologic pe termen lung.

Beneficiile implantului dentar

Îngrijirea unui implant dentar nu necesită proceduri speciale, ci implică respectarea regulilor generale de igienă orală. Este recomandat să periiți dinții de două ori pe zi și să utilizați apă de gură. Pentru o curățare eficientă, medicii stomatologi sugerează utilizarea unei periuțe de dinți cu peri moi și a dușului bucal în rutina de igienă orală. Astfel, veți îndepărta resturile alimentare care se pot acumula și pot cauza respirație neplăcută și probleme gingivale. Pentru a evita astfel de complicații și pentru a menține implantul dentar pe termen lung, este esențial să acorzi o atenție deosebită igienei orale și să efectuezi vizite regulate la cabinetul stomatologic.

Dacă ai suferit o intervenție nereușită cu un implant dentar, care a dus la probleme stomatologice mai grave precum disconfort, infecții, mobilitate la nivelul implantului dentar sau complicații legate de sinusuri, poți beneficia de programul „O nouă șansă” oferit de Clinica Stomatologică Madident Alba Iulia. Acest program îți oferă un credit de 100 de euro pentru înlocuirea oricărui implant dentar care a cauzat probleme în alte locații.

Concluzie:

În concluzie, implanturile dentare reprezintă o soluție excelentă pentru restabilirea sănătății și frumuseții naturale a danturii. Avantajele pe care le oferă implantul dentar pacienților contribuie la îmbunătățirea funcționalității dentare și la restabilirea încrederii pierdute odată cu pierderea dinților naturali. În prezent, există soluții pentru orice problemă stomatologică, dar pentru a obține cele mai bune rezultate, este vital să urmezi sfaturile medicului stomatolog și să nu amâni vizitele regulate pentru controlul medical.

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.

Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065

Zâmbim împreună! 😁 Echipa Madident!

Programări: 0751802065

WWW.MADIDENTCLINIC.RO