Prima pagină » Servicii Clinica Stomatologica Madidentclinic Alba Iulia » Adiție de os și implant dentar în aceeași zi: Ghid complet

Adiție de os și implant dentar în aceeași zi: Ghid complet

Te-ai întrebat vreodată despre importanța adiției de os în cadrul tratamentului cu implant dentar? Află totul despre procedură și beneficiile acestei intervenții chirurgicale.

Nu orice implant necesită adiție de os

Reconstrucția osoasă este recomandată în cazul pierderii masive de os la nivelul maxilarului. Procesul de resorbție osoasă are loc treptat în timp, iar întârzierea implantului poate duce la o scădere a volumului osos. Clinica Stomatologică Madident recomandă efectuarea adiției de os în aceeași zi cu implantul dentar, astfel evitând necesitatea unei adiții de os ulterioare.

Când este recomandată adiția de os pentru succesul implantului dentar?

Un criteriu important pentru inserarea implantului dentar este existența unui os sănătos și suficient. În cazul în care osul existent nu este adecvat, se recurge la adiția de os pentru a asigura un rezultat predictibil pe termen lung.

Posibilitatea adiției de os și implantului în aceeași zi.

Adiția de os și implantul dentar pot fi realizate în aceeași zi, reducând astfel timpul de vindecare și îmbunătățind integrarea implantului în os.

Etapele tratamentului de implant dentar cu adiție de os

Tratamentul cu implant dentar și adiție de os necesită specializarea unui medic stomatolog în chirurgie orală sau chirurgie dento-alveolară. Etapele tratamentului includ curățarea profesională, inserarea implantului, adiția de os, descoperirea implantului dentar și amprentarea pentru coroana finală.

Adiție de os și implant dentar în aceeași z

Asigurarea succesului implantului dentar cu adiție de os

Respectarea instrucțiunilor postoperatorii este crucială pentru succesul implantului dentar. Este esențială igiena orală riguroasă și vizitele regulate la medicul chirurg pentru îndepărtarea firelor de sutură și monitorizarea implantului pe parcursul perioadei de vindecare.

Implanturile dentare la Clinica Stomatologică Madident Clinica Stomatologică Madident oferă soluții sigure și eficiente pentru persoanele care au pierdut dinții naturali. Implanturile dentare sunt realizate din materiale biocompatibile și asigură o dantură completă și estetică, restabilind funcționalitatea orală.

Descoperă avantajele adiției de os și implantului dentar în aceeași zi la Clinica Stomatologică Madident și redobândește un zâmbet frumos și sănătos!

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.

Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065

Zâmbim împreună! 😁 Echipa Madident!

Programări: 0751802065

WWW.MADIDENTCLINIC.RO