Prima pagină » Cazuri Clinica Stomatologica Madidentclinic Alba Iulia » Reabilitare complexă maxilar superior

Reabilitare complexă maxilar superior

Un caz de reabilitare complexă maxilar superior realizat cu ajutorul implanturilor dentare. Pacienta D.E. se prezintă în clinica noastră în 2019 înainte de începerea pandemiei.

La analiza clinica și paraclinică constatăm o restaurare protetica veche. Dinți stâlpi prezintă o parodontită cronică avansată și mobilitate de gradul 2 și 3.

În urma planului stabilit decidem reconstrucția osoasă pentru a putea insera 10 implanturi dentare.

Reabilitare complexă maxilar superior

Postoperator pacienta primește în 48 de ore o restaurare provizorie urmând să revină la tratament după 6 luni pentru realizarea restaurării ceramice finale.

Din nefericire, între timp a început pandemia iar pacienta venind din altă țară nu s-a mai prezentat la finalizarea lucrării datorita condițiilor restrictive de călătorie.

În 2022, după ridicarea tuturor restricțiilor pacienta revine în clinica și după o lungă așteptare primește un nou zâmbet frumos și sănătos.

Mulțumim pacientei pentru răbdare și colaborarea foarte bună pe care am avut-o în ciuda distanței și situatei excepționale dată de pandemie.

Mulțumim și echipei medici-asistente-tehnicieni care și au adus aportul la finalizarea acestui caz complex.

Reabilitare complexă maxilar superior

Vă așteptăm în cabinetele noastre din Alba Iulia și Abrud.
Alba iulia Strada Zlatnei nr.22, Alba Iulia 510002, România 0751 802 065 | Abrud Strada Detunata 93, Abrud 515100, România 0751 802 065
WWW.MADIDENTCLINIC.RO
Programări: 0751802065;
Zâmbim împreună!  🙂 Echipa Madident!